Over mij

Ik ben Soumaya, met al 17 jaar ervaring trotse eigenaresse van Het Bloemetje.

Ozveld 2G0A3806

 

Een ondernemende mama van 3 dochters die in 2006 in aanraking is gekomen met bloemen door mijn schoonvader en partner. Mijn man ging al jong gezellig mee met zijn vader naar Duitsland. Daar stond zijn vader iedere zaterdag  met zijn bloemenkraam op de markt. Zo leerde mijn man de Duitse taal en het ondernemen.  Later mocht hij met zijn kraam op andere markten in Duitsland staan. 

In 2005 zijn wij getrouwd en kreeg ik een prachtige bruidsboeket van hem. De liefde van mijn man voor bloemen zorgde ervoor dat ik mij ook aangetrokken voelde tot de bloemen. Na mijn afstuderen wist ik 1 ding zeker. Ik wil graag iets voor mezelf beginnen. Maar wat? De liefde voor bloemen was in de tussentijd enorm gegroeid. Ik besloot om een opleiding tot bloemist te volgen. Het was direct raak, ik had mijn roeping gevonden.

bruidsboeket 4

Ik verliet het juridische wereldje voor mooie, prachtige, kleurrijke bloemen en ik heb geen seconde spijt gehad. 

Tot op de dag van vandaag doe ik alles zelf, in mijn atelier aan huis, zodat ik zeker ben van de exclusiviteit en liefde die in het werk gestopt wordt, want jij vraagt om een boeket en ik verras je met liefde. Deal?

Play Video

Bloemen zorgen voor sfeer

Met de juiste kleuren, soorten bloemen en heel veel passie en liefde verander ik jouw huis naar een sfeervol thuis.

Bloemen brengen geluk

Het is wetenschappelijk bewezen dat we gelukshormonen aanmaken bij het zien en ruiken van bloemen. Hoe fijn is dat!

Bloemen geef je cadeau

Voor elke gelegenheid is er een soort bloemwerk. Bloemen zeggen namelijk meer dan woorden kunnen omschrijven.