Wil jij ook de mooiste sfeer creëren in jouw trouwzaal?

Ultieme droomzaal

Onvergetelijke dag

Complimenten

De ultieme droomzaal bevat de ultieme tafelbloemstukken

Prachtige tafelbloemstukken – oftewel centerpieces – kunnen jouw trouwzaal in een droomzaal veranderen.

Je kent het wel: je gaat naar een bruiloft, feestje of event en het eerste wat je opvalt zijn de bloemen op tafel, entree of hal. Helemaal niet gek als je erover nadenkt. Bloemen stralen romantiek uit, maar ook gezelligheid, genegenheid en kunnen elke ruimte omtoveren tot een droomlocatie. Een ruimte met bloemen is een sfeervolle ruimte.

IMG 9201

Romantische sfeer met bloemen

Een romantische beleving kun je creëren met de mooiste bloemen!

Op jouw bruiloft wil je natuurlijk graag dat mensen een romantische sfeer ervaren en de hele dag samen met jullie op die roze wolk zitten. De setting en de sfeer van de trouwlocatie helpen daarbij enorm, maar iedere trouwlocatie heeft wel aankleding nodig. En de nummer één decoratie is… je raadt het al: bloemen

IMG 8830

Decoratie voor jouw bruiloft

Met bloemen kun je elk mogelijke sfeer creëren. Bloemen bestaan immers in verschillende soorten, maten, kleuren en geuren. 

Tijdens het bedenken van de decoratie van je bruiloft, feestje of event komt ongetwijfeld het onderwerp bloemen voorbij.

En niet alleen over de bloemen dient nagedacht te worden, ook over de grootte van het bloemstuk en waar het stuk geplaatst wordt. Neem je bijvoorbeeld ronde tafels of vierkante tafels of moeten de bloemen ergens aan bevestigd worden? En het bloemstuk zelf, komen daar nog ornamenten in? Linten, kristallen? Zoveel keuzes.. En hierin kom ik jou ontzorgen van alle stress. Ik bedenk de mooiste ideëen, zodat jij jouw droomzaal hebt op jouw grote dag en jij kunt je bezighouden met andere leuke zaken, zoals het passen van je jurk. Dag stress, hallo leuke periode!

Tevreden klant

Play Video

Met prachtige bloemen jouw trouwzaal in een droomzaal veranderen!

Eyecatcher

Droomlocatie

Jouw stijl

Bestel NU op tijd jouw centerpieces!